ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΒονιτσάνες και Βονιτσάνοι , σας καλωσορίζουμε στο blog του Σύλλογου των εν Αθήναις Βονιτσάνων . Η ιδέα για την διαδικτύωση των απανταχού Βονιτσάνων ξεκίνησε στις 9 Φεβρουαρίου στη συνεστίαση του συλλόγου από τον Χόρτη Διονύση (το γένος Δήμητρας Ντίνου) . Με την προτροπή του πρώην προέδρου κυρίου Τσαβαλά Κωνσταντίνου , την συνδρομή του πρώην γραμματέα και νυν ταμεία κυρίου Μπίτση Σπύρου και την βοήθεια του κυρίου Μπελεσιώτη Γιώργου ξεκίνησε μια προσπάθεια διαδικτύωσης όχι μόνο των μελών του πολιτιστικού συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων ο Αμβρακικός , αλλά και όλων των Βονιτσάνων είτε ζουν στην Αθήνα είτε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας είτε στην πατρίδα Βόνιτσα αλλά είτε και στο εξωτερικό.

Ο σύλλογος ιδρύθηκε στις 7/10/80 με σκοπό την έρευνα και μελέτη της ιστορίας της λαογραφίας και την οικονομία της Βόνιτσας. .Οι στόχοι της ομάδας στο f/b αλλά και του blοg εδώ είναι η επικοινωνία μεταξύ των Βονιτσάνων ,  η προβολή της πόλης μας με οποιοδήποτε τρόπο και την δημιουργία ενός πλήρους αρχειακού υλικού που να περιλαμβάνει ότι αφορά την Βόνιτσα..

Περιμένουμε με χαρά προτάσεις και ιδέες σας πάνω στο εγχείρημα της διαδικτύωσης και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά σας....

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Χόρτης Διονύσης ( 6936555555 )

ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :
Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ Ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

3 σχόλια:

 1. Καλησπέρα σας
  Επειδή ο Ναύαρχος Λεωνίδας Παληογιώργος ήταν από τη Βόνιτσα (εκεί ετάφη Αρχηγός ΓΕΝ νομίζω ότι τόσον και εδώ αλλά και στο fb πρέπει να του αφιερώσετε μια σελίδα. Νομίζω ότι στη Βόνιτσα υπάρχει κάπου προτομή του και ότι όταν ήταν στη ζωή ΄΄ηταν πρόεδρος σε κάπποιο πολιτιστικο σωματείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σας ...Σας παρακαλώ στείλτε μου το κινητό σας να μιλήσουμε επί του θέματος
   ...Μπορείτε να πάτε στην σελίδα επικοινωνία και να επιλέξετε τον τρόπο.....Σας ευχαριστώ,,,,Χόρτης Διονύσης...

   Διαγραφή